Maróczy Géza SE sakk klub 1

A Maróczy Géza Sportegyesület sikeres hétvégéje

A Maróczy Géza Sportegyesület április első hétvégéjén tartotta éves rendes közgyűlését, amelyen nyolc tag vett részt. A szokásos kötelező elemek megszavazásával és a tagdíj kötelezettségekről szóló nyilvántartás áttekintésével megállapították, hogy az egyesület jól áll, a tagok többsége már rendezte az idei teljes tagdíját, beleértve a versenyengedély díját is. A közgyűlés nyugodt és hatékony volt, ami az egyesület stabil működését tükrözi.

A közgyűlés mellett a hétvége másik kiemelkedő eseménye az utolsó előtti forduló volt az NBI-ben és az NBII-ben. A Maróczy Géza SE mindkét csapata fantasztikus eredményeket ért el, emlékeztetve a 2017/2018-as szezon sikereire, amikor mindkét ligát megnyerték. Az NBI-ben a Pittypalatty ellen aratott 9:3-as győzelem jelentős előrelépést hozott a tabellán, mindössze fél ponttal lemaradva a Kisújszállás mögött. Ez az eredmény erősíti az esélyeket az első hely megszerzésére, amely csak az utolsó fordulóban dől majd el, amikor a Kisújszállást fogadják hazai pályán. Az utolsó előtti fordulóban a Vasas elleni mérkőzés kulcsfontosságú lesz, hiszen a győzelem esetén nagy eséllyel pontelőnnyel fordulhatnak rá a döntő derbire.

Az NBII-ben a 4. helyen álló Békés elleni 8,5:3,5-es győzelem után a csapat továbbra is vezeti a csoportot, miközben a Békés a 6. helyre csúszott vissza. A következő fordulóban a Makó elleni mérkőzés különösen fontos lesz, mivel csak a Makó rendelkezik reális eséllyel arra, hogy megelőzze a Maróczy Géza SE csapatát. Egy szoros győzelem Makón óriási lépést jelentene a bajnoki cím felé.

Április 21-én jön az utolsó előtti forduló, ahol mindkét csapat idegenben szerepel majd. A csapatok teljesítménye és a közelgő mérkőzések izgalmas és feszültséggel teli időszakot ígérnek az egyesület számára. Az eddigi eredmények és a játékosok elhivatottsága alapján a Maróczy Géza Sportegyesület jó úton halad afelé, hogy ismét kiemelkedő eredményeket érjen el mind az NBI-ben, mind az NBII-ben.

A hétvége sikerei és a közgyűlés nyugodt légköre egyértelműen mutatják, hogy a Maróczy Géza Sportegyesület stabil alapokon áll és képes újabb nagy sikereket elérni a közeljövőben. Az egyesület vezetése és tagjai továbbra is elkötelezettek a kiváló teljesítmény és a közösség építése mellett, ami biztosítja a folyamatos fejlődést és sikert a magyar sakksportban.

Facebook kommentek