Expodom.hu logó

Az Expodom.hu támogatja a sakk egyesületünket: Ingyenes rendezvény sátorral

Örömmel osztjuk meg, hogy az Expodom.hu támogatását élvezi a Maróczy Géza Sportegyesület minden kültéri sakk rendezvénye. Az Expodom.hu nem kisebbítve az időjárási kihívásokat, egy kiváló minőségű rendezvénysátor felajánlva segíti közösségünket a rendezvények zökkenőmentes lebonyolításában.

Az Expodom, a rendezvénytechnika területen élen járó vállalatként, a közösségi események teljes körű támogatását tűzte ki célul. Az ingyenesen felajánlott rendezvény sátor, az egyesületünk lelkes sakkjátékosai és rajongói számára lehetőséget teremt a kültéri sakkversenyeken és gyakorlásokon való zavartalan részvételre.

Az Expodom elkötelezett abban, hogy támogassa egyesületünk sakk rendezvényeit és elősegítse a sakk népszerűsítését. A rendezvény sátor a sakk szerelmesei számára egy olyan menedék lesz, amely megvédi őket az időjárás viszontagságaitól.

„A sakk olyan sportág, amelyet a természetben is lehet űzni, és a rendezvény sátor lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen időjárási körülmények között élvezhessük a játékot. Nagyon örülünk annak, hogy támogathatjuk a Maróczy Géza Sportegyesület sakk rendezvényeit, és segíthetünk a sakk népszerűsítésében. Az Expodom.hu mindig is az események közösségi oldalát támogatta, és örömmel tesszük ezt most is” – nyilatkozta az Expodom.hu képviselője Farka Éva.

Az Expodom.hu és a Maróczy Géza Sportegyesület közötti partnerség egy példa arra, hogyan erősíthetik a vállalatok a helyi sportokat és a közösségi események szervezését.

Az ingyenesen felajánlott rendezvény sátorral még magasabb színvonalú sakkversenyeket és rendezvényeket szervezhetünk, és reményeink szerint hozzájárul a sakk iránti elkötelezettség és szenvedély fokozódásához.

Facebook kommentek